Domaine Pierre Gelin, Bourgogne Smagekasse (12 Flasker)

3.912,00

2.895,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 2.316,00

Land Vintype Region Producent Volume
Frankrig Smagekasse Bourgogne Domaine Pierre Gelin Smagekasse

Smagekasse fra super value hus i Gevrey Chambertin i Bourgogne. Smagekassen indeholder

  • 2 flasker Bourgogne Alogoté 2019
  • 2 flasker Cote d'Or Chardonnay La Dessus de Prielles Bourgogne Blanc 2018
  • 2 flasker Bourgogne Cote d'Or Rouge 2019
  • 2 flasker Fixin 2017
  • 4 flasker Gevrey-Chambertin Clos de Meixvelle Monopole 2017

Domaine Pierre Gélin er grundlagt tilbage i 1925 og er klart blandt de førende vinproducenter i Fixin (udtales Fees-an) i den nordlige del af Côte-de-Nuits. I dag er det grundlæggerens søn Stéphen Gélin og dennes søn Pierre-Emmanuel, der styrer tøjlerne … og begge har fokus på at skabe ærlige og rene vine med største respekt for naturen.

Produktionsanlægget blev grundigt moderniseret i 2011 og der bliver lagt mange kræfter i at producere vinen på bedste økologisk vis. Så glem alt om eksempelvis sprøjtemidler og brug af andet end naturlig gær. Al druemateriale høstes og sorteres i hånden og der bruges fortrinsvis franske egefade til modningen. Andelen af nye fade afhænger af vinen.

Fokus er skarpt rettet på at lade terroiret komme til udtryk i de forskellige vine, hvilket man bare må bifalde i en vinverden, hvor så meget vin forsøger at efterligne. Det er vine med sjæl og hjerte.  Nogle er rustikke andre mere elegante. Vi kan lide dem alle sammen.

Domainet spænder bredt - fra Bourgogne Rouge, Fixin, Fixin 1.Cru over til Gevrey-Chambertin, Gevrey-Chambertin 1. Cru og selveste Grand Cru'en Chambertin Clos de Bèze. Vi er super glade for at kunne præsentere dig for en stor del af Pierre Gélins line-up, som vi kun kan anbefale. Fortæl os endelig, hvad du synes om dem!