Domaine Leflaive Macon Verzé 2018 Magnum

1.750,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
Frankrig Hvid Bourgogne Côte d'Or Domaine Leflaive 2018 Mâcon 150CL

Smuk og imødekommende men også en vin med masser af rygrad, som ubesværet blander sig med de bedste fra Mâcon-Verzé. Farven er strågul og i duften fornemmes karakteristiske Chardonnay aromaer af høj klasse og kompleksitet. Der er æbleblomster, hvide ferskner, sprøde pærer og lyse æbler som leder frem til en krydret blød og cremet og rig oplevelse i munden, der på fornemste vis får lidt kant fra en underliggende strøm af moden citrus og salt mineralitet.

En charmerende vin med lethed og balance man sommetider kan savne når man konfronteres med lidt for fadtunge Meursault eller Montrachet vine. 

Den prestigefyldte producent Domaine Leflaive har som mange af deres kolleger fra Puligny området, påbegyndt produktion af hvidvine i Macon området i det sydlige Bourgogne.

Domaine Leflaive dyrker deres vinmarker i Macon efter samme strenge principper inden for biodynamisk vindyrkning, som anvendes i Puligny, men eftersom vinmarkerne har en langt lavere værdi i dette område, er Macon vinene i dag nogle af de bedste køb i Bourgogne.

Domaine Leflaive sammenstikker deres smagfulde Macon-Verzé af vine fra 5 parceller i Macon byen Verzé.