Domaine Hippolyte Reverdy Smagekasse, Sancerre (6 Flasker)

1.170,00

895,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Producent Distrikt Volume
Frankrig Smagekasse Loire Domaine Hippolyte Reverdy Sancerre Smagekasse

Smagekasse fra den bedst anmeldte Sancerre producent ifølge Vivinos brugere...smagekassen indeholder

  • 2 flasker Sancerre Blanc 2020
  • 2 flasker Sancerre Rouge 2019
  • 2 flasker Sancerre Rosé 2020

Det er Michel Reverdy, som i dag står i spidsen for Domaine Hippolyte Reverdy, som har hjemme i landsbyen Verdigny. Vi er i en Sancerre-kommune i den østlige del af Loire på et sted, hvor der er blevet dyrket og produceret vin siden 1200-tallet. Munkene fra Saint Satur åbnede ballet, men Reverdy-familien hoppede med på vognen helt tilbage i 1600-tallet. Så Michel Reverdy har det ikke fra fremmede.  

Michel er klart af den gamle, hårdtarbejdende skole. Glem alt om ferier. For slet ikke at tale om at rejse udenlands. For ham er livet arbejdet i marken og kælderen … på samme måde som hans far gjorde det år efter år. Terroiret og vejret får nul hjælp af diverse moderne tricks. Det er den rene vare … båret frem af stolthed og generationers erfaring.

Indstillingen til tingene smitter tydeligt af på Reverdys vine. Han Vi er højt oppe på kvalitetsskalaen og som en af de relativt få, kommer Michel Reverdy også med en rød Sancerre, der traditionen tro er ren Pinot Noir. Endda en fortrinlig en af slagsen! Så der er al mulig grund til at glæde sig til domainets vine.