Dom Perignon x Lady Gaga Rosé 2006 75CL

2.995,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Rosé Champagne Moët & Chandon 2006 75CL
97+ Vinous

Når Dom Pérignon vælger at producere rosé, er det en erklæring om frihed. Frihed til at kaste normerne til side og skubbe sine egne grænser, gribe det røde i pinot noir-druens glans og fastholde dens vitale kraft i en modig, selvsikker blanding.

Den fængslende bouquet af Dom Pérignon Rosé Vintage 2006, moden og dyb, er en introduktion til en omsluttende bølge, der på samme tid er skarp, fast og saftig i ganen. En energi præget af sensualitet og mystik, der leder os hen til den overraskende, saltede afslutning.

Dom Pérignon og Lady Gaga lancerede tidligere i år et samarbejde, baseret på en fælles tro på kreativ frihed. Lady Gaga inspirerer andre til at drømme, eksperimentere og udtrykke sig selv. Og Dom Pérignon, med kældermesteren Vincent Chaperon i spidsen, skubber konstant til grænserne for kreativitet med hver eneste nye årgang, der viser harmonien fra naturen og klimaet, der er i konstant forandring, samt de særlige begrænsninger, som det enkelte år har sat.

Samarbejdet, der blev lanceret i april 2021, består af en kunstnerisk brandkampagne og en limited-edition skulptur designet af Lady Gaga. Som en fortsættelse af samarbejdet har Lady Gaga signeret en limited-edition flaske Dom Pérignon Vintage 2010 og en Rosé Vintage 2006, der begge er i eksklusive og kreative gaveæsker. Æskernes glitrende skær giver en fornemmelse af et magnetisk slør, og det bølgende design skaber en livlig følelse.