Dom Perignon Tokujin Yoshioka Edition Rosé 2005 0,75

2.699,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Bobler Champagne Moët & Chandon 2005 75CL
95 WineSpectator
95 Vinous

Dom Pérignon lancerer årets særlige limited edition i samarbejde med den anerkendte japanske designer Tokujin Yoshioka. Tokujin Yoshioka har designet flaske og æske til Dom Pérignon Blanc 2009 og Dom Pérignon Rosé 2005.
Skabelsen af enhver Dom Pérignon vintage-champagne er en kreativ proces i sin mest inspirerende og dristige forstand. En kreativ proces, som Dom Pérignon deler med anerkendte kunstnere verden over. Derfor præsenterer Dom Pérignon hvert år en særlig limited udgave af husets hæderkronede vintage-champagner i samarbejde med en anerkendt kunstner.

I år er det den japanske designer Tokujin Yoshioka, der har fået mulighed for at fortolke Dom Pérignon på en ny og uventet måde. Tidligere samarbejder tæller kunstnere som Marc Newson, Karl Lagerfeld, David Lynch, Jeff Koons, Lang Lang og Irish van Herpen.

I år er det de nyligt frigivne Dom Pérignon Blanc 2009 og Dom Pérignon Rosé 2005, der hyldes med en eksklusiv udsmykning.

Tokujin Yoshioka genfortolker i årets limited editions Dom Pérignons emblematiske skjold som en lysende kraft, der opstår fra flaskens mørke glas. Tokujiins udgave af skjoldet med dets vibrerende energi og regnbueskinnende glitren fremkalder en særlig hologramlignende tilstedeværelse, der skal understrege sanseoplevelsen og smagen af Dom Pérignon.

OM TOKUHIN YOSHIOKA
Tokujin Yoshioka er en kunstner og designer, hvis værker overskrider grænserne for design, arkitektur og kunstinstallationer. Mange af hans værker er permanent udstillet på prestigefyldte museer, heriblandt MoMa i New York og Centre National d’Art et de Culture Georges Pompidou. Hans værker er karakteriseret ved at være poetiske og eksperimenterende og for at udforske fænomener som transparens, lys og luminøsitet.