Dom Perignon Rosé Lenny Kravitz Edition 2006 75CL i gaveæske

2.695,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Bobler Champagne Moët & Chandon 2006 750

Lenny Kravitz er næste i rækken til at skabe et limited edition version af den ikoniske Dom Pérignon flaske. Kravitz passion for kreativitet i alle afskygninger gør ham til det perfekte match for Dom Pérignon. 

Flaskens ikoniske skjold er blevet løftet til et nyt niveau takket være Kravitz’ vision. Med inspiration fra guldsmedes håndværk fremstår skjoldet i hamret metal 

Dom Pérignon x Lenny Kravitz limited edition frigives i to storslåede vintages 

-Vintage 2008 Blanc

-Vintage 2006 Rosé

Sæson: 
Vejret var generelt varmt og tørt i 2006, dog med små kontraster. Mens juli var præget af hedebølge, var August udsædvanlig kold og våd. September medbragte endnu bølge af sol og varme, og dette reddede årets vintage, og tørrede de få steder hvor ædelråd så småt udviklede sig, hvilket ledte til en uovertruffen modenhed. Høsten begyndte d. 11. september og fortsatte i næsten tre uger. 

Næse: 
Bouquetten er fortryllende, moden og dyb. De indledende noter er en blanding af mørke krydrede noter og kakao, som hurtigt udvikler sig til aromaer af frugt. Frugtaromaerne er vidunderligt kraftige og præges af ristede figner, aprikos og kandiseret appelsin. Den totale effekt slutter i dekadente røgede noter. 

Palette: 
Vinens fylde er øjeblikkeligt tiltalende. Dens itensitet og saftighed sætter tonen gennem det søde og friske i smagene. Den silkebløde fornemmelse i munden smelter sammen til en stringent struktur med et strejf af grønne blomster. Vinen udtrykker en attraktiv mineralsk karakter.