Conundrum Selected Grapes White 2016 75CL

225,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 175,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2552
225,00 Inkl. moms:
6 2552
225,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
12 2552
225,00 Inkl. moms:
175,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Volume
USA Hvid California North Coast Caymus Vineyards 2016 75CL

Der står Conundrum på etiketten, men det er Caymus-ejerne – nærmere bestemt den californiske Wagner-familien – der står bag denne anderledes og yderst rare hvidvin. Vinen giver plads til hele fem forskellige druer – Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Canelli, Viognier og Sémillon. Men blandingsforholdet er en godt skjult hemmelighed, hvor kun Wagner-familien kender svaret.

Duften emmer af mandarin, grønne æbler, ferskner, citrus og kaprifolium. I munden diskes der op med ferskner, D’Anjou pærer, ananas, banan, lime og lidt citron. En frisk vin men samtidig med fylde og fedme. Vi har ikke smagt noget lignende … og det er pænt ment.

Nydes allerbedst afkølet og i godt selskab.

Wine maker Chuck Wagner startede Caymus Vineyards i 1972 i Napa Valley sammen med sine forældre Charlie og Lorna. Caymus Vineyards er en af giganterne fra Napa Valley og blev startet tilbage i 1972 af Chuck Wagner og hans forældre. Wagner-familien har rødder i Napa Valley tilbage til 1857 og de fleste grene af familien har dyrket jorden på den ene eller anden måde.

Caymus Vineyards er især kendt for deres vine på Cabernet Sauvignon – især Caymus Speciel Selection, der som den eneste vin i verden hele to gange er blevet kåret til årets vin af Wine Spectator. Men tag heller ikke fejl af de andre vine fra Wagner-familien – både deres Zinfandel, Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc holder alle høj klasse.

Beviset for den høje kvalitet kommer også til udtryk gennem Charlie og Chuck Wagners optagelse i Wine Spectators Hall of Fame i henholdsvis 2001 og 2007.

Chuck Wagners børn er på fornem vis i fuld gang med at føre familiens stolte traditioner videre. Sønnen Joe har fuld knald på med Belle Glos, BÖEN, Elouan og Tuli – med imponerende succes. Og senest er Chucks andre børn Charlie og Jenny også trådt ind i familievirksomheden under Chucks vinger. Så alt tyder på, at vi kan glæde os til masser af fantastisk vin fra Wagner-familien mange år frem i tiden.