Conundrum Selected Grapes Red 2018 75CL

249,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 199,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 6104
249,00 Inkl. moms:
6 6104
249,00 Inkl. moms:
225,00 Inkl. moms:
12 6104
249,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Volume
USA Rød California North Coast Caymus Vineyards 2018 75CL

Det er Wagner-familien, som også grundlagde Caymus, der står bag Conundrum. Selected Grapes Red er som navnet antyder en blanding af flere forskellige druer – blandt andet Cabernet Sauvignon, Zinfandel og Petite Sirah. Alle er hentet fra nogle af de bedste Californiske vinmarker, men hvad forholdet er mellem druerne, vil familien ikke ud med.

Resultatet er alt andet end kedeligt. Farven er dyb lilla og i næsen dominerer mørk frugt, figner, varme krydderier og strejf af røg. Smagen er ovre i den intense afdeling med masser af brombær, mørke kirsebær, blommemarmelade, lakrids, bitter chokolade, vanilje og ristet eg. Lang , fløjlsblød finish som gør det svært at sætte glasset ned igen.

Wine maker Chuck Wagner startede Caymus Vineyards i 1972 i Napa Valley sammen med sine forældre Charlie og Lorna. Caymus Vineyards er en af giganterne fra Napa Valley og blev startet tilbage i 1972 af Chuck Wagner og hans forældre. Wagner-familien har rødder i Napa Valley tilbage til 1857 og de fleste grene af familien har dyrket jorden på den ene eller anden måde.

Caymus Vineyards er især kendt for deres vine på Cabernet Sauvignon – især Caymus Speciel Selection, der som den eneste vin i verden hele to gange er blevet kåret til årets vin af Wine Spectator. Men tag heller ikke fejl af de andre vine fra Wagner-familien – både deres Zinfandel, Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc holder alle høj klasse.

Beviset for den høje kvalitet kommer også til udtryk gennem Charlie og Chuck Wagners optagelse i Wine Spectators Hall of Fame i henholdsvis 2001 og 2007.

Chuck Wagners børn er på fornem vis i fuld gang med at føre familiens stolte traditioner videre. Sønnen Joe har fuld knald på med Belle Glos, BÖEN, Elouan og Tuli – med imponerende succes. Og senest er Chucks andre børn Charlie og Jenny også trådt ind i familievirksomheden under Chucks vinger. Så alt tyder på, at vi kan glæde os til masser af fantastisk vin fra Wagner-familien mange år frem i tiden.