Chateau D'Esclans Rock Angel Rosé - Côtes de Provence 2019 75CL

299,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 199,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 1023
299,00 Inkl. moms:
6 1023
299,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Rosé Provence Chateau d'Esclans 2019 75CL

Rock Angel er et væsentligt step op i forhold til den meget kendte rosévin, Whispering Angel. Denne flotte rosé er raffineret og livlig med kærtegnende aromaer af blomsterflor, røde sommerfrugter og vilde skovjordbær med et strejf af fersken og melon. I smagen er der masser af bærfrugt, kompleksitet og let mineralitet med et pirrende anstrøg af krydderi og en sprød og forfriskende citrussyre, der balancerer de saftige, røde bær. Flot fylde, den fineste tekstur og en utrolig behagelig frisk og lang finish.

Rock Angel er primært lavet på druerne Grenache og Rolle, der plukkes i morgentimerne for at sikre friskheden i druerne. Kun de bedste af druerne udvælges gennem nøje sortering og udvælgelse. Mens nogle af druerne presses let, opnås en del af vinen gennem fritløbende most. Her får druernes egen vægt de nederste i karet til at briste og frigive mosten. Mosten er derfor kun kortvarigt i kontakt med skallerne, hvilket giver den ikoniske lyse rosenbladsfarve, som kendetegner rosévin fra Provence. Rock Angel en sofistikeret, fokuseret og pulserende rosévin med en kompleks frugtrigdom, der får dine smagsløg til at svæve.

Druerne høstes på marker i området omkring byen La Motte i Côte d’Azurs bagland, og kun den bedste frugt ender i Whispering Angel. Det sikres bl.a. gennem optisk sortering - et elektronisk system, der med lyssensorer sorterer de ringere druer fra - og efterfølgende gennem yderligere manuel selektering. Den fritløbende most opnået ved saignée-metoden, hvor druernes egen vægt får de nederste i karret til at briste og ”bløde”, blandes med mosten fra de druer, der presses let. Derved er mosten kun kortvarigt i kontakt med drueskallerne, hvilket giver en lysere rosévin. Vinifikationen foregår i temperaturregulerede ståltanke.