Chateau D'Esclans Garrus Rosé - Côtes de Provence 2019 75CL

995,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 895,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 6551
995,00 Inkl. moms:
6 6551
995,00 Inkl. moms:
895,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Rosé Provence Chateau d'Esclans 2019 75CL

Garrus Rosé fra Château d'Esclans fra den franske vinregion er en enestående, feminin og fremragende rosévin lavet af Grenache og Rolle.

Denne vin vises i glasset i en lys, delikat roserød med glitrende refleksioner. Buketten afslører utroligt komplekse aromaer af modne bærfrugter (især jordbær, hindbær og cassis), saftige ferskner, mineralsk noter og et meget fint antydning af fløde. På ganen glæder denne franske rosé sig med en fyldig krop, der perfekt understreger den letbenede og smidige karakter. Den silkeagtige tekstur understreger den dybe struktur perfekt. Denne vin lukkes med en behagelig lang finish med mineralnoter.

Château d'Esclans Garrus er en fremragende rosé på Grand Cru-niveau.

Kun de bedste druer vinificeres til denne rosé af høj kvalitet. Bærene vælges omhyggeligt, når de plukkes i hånden. For at sikre, at kun de bedste druer bruges til denne vin, finder en anden markering sted i vinkælderen i Château d'Esclans. Druerne fjernes først og presses forsigtigt ved en temperatur på 7 til 8 grader Celsius. Den kølige temperatur forhindrer oxidation.

Til fermenteringsprocessen anvendes 90% fritløbende juice og 10% most fra den første blide presning. Den alkoholiske gæring finder sted i denne rosé i nye og brugte træfade. Endelig afrunder denne vin harmonisk i tønder (volumen 600 liter) i 10 måneder. Bantonnagen udføres to gange om ugen.

Leveres i original trækasse ved 6 flasker.