Chardonnay Smagekasse Value - 12 flasker

SKU
VS-5012
1.695,00 kr. Regular Price 1.846,40 kr.

Vi har sammensat en smagekasse med 12 flasker Chardonnay'er som alle tilbyder super value til...

Tilpas Chardonnay Smagekasse Value - 12 flasker
2 x Domaine Seguinot-Bordet Chablis 2022   + 0,00 kr.
2 x Angeline California Chardonnay 2020   + 0,00 kr.
2 x Kumeu River Village Chardonnay 2022   + 0,00 kr.
2 x Son Prim Es Blanc Chardonnay 2022   + 0,00 kr.
2 x Quilt Napa Valley Chardonnay 2018   + 0,00 kr.
2 x Elouan Chardonnay 2018   + 0,00 kr.

* Påkrævede felter

Vi har sammensat en smagekasse med 12 flasker Chardonnay'er som alle tilbyder super value til prisen

2 flasker Domaine Seguinot-Bordet Chablis 2021
Winemaker Jean-Francois Bordets bud på en Chablis Village Cru ... og et rigtig godt et af slagsen. Frisk, duftende og indbydende som en perfekt sommermorgen. Fra stokke med 25 til 40 somre på CV’et og med rødderne solidt plantet i den perfekte kalkholdige jord.

Gæring og lagring på stål for at bevare frugten og mineraliteten mest muligt. Og tak for dét!
Lys gylden med et grønligt skær i glasset og med en duft, der giver billeder af hvide blomster, havtorn og gule æbler.Smagen er frisk som den skal være og kommer med Granny Smith æbler, kiks, plus noter af appelsinskal og granit. Meget Chablis for pengene her! Nydes ung og inden for de næste tre år.

2 flasker Angeline California Chardonnay 2020
Markerne som bliver anvendt til denne vin er fra området Santa Lucia Mountain Range, det er konsekvent køligere på grund af den kølige luft fra Monterey Bay. Tågen der bliver hængende samt en kølig eftermiddagsbrise er med til at man kan høste senere når druernes smag og surhedsgrad er helt ideel. 
30 procent lagres på nye franske egetræsfade i 9 måneder sur lie og undergår malolaktisk gæring får at give den cremede og runde oplevelse.

Boquet af gyldne pærer, tropisk ananas samt fadet er med til understøtte et præg af vanilje som giver en saftig og fuldendt vin.

2 flasker Kumeu River Village Chardonnay 2021
Smag den blindt og du tænker rigtig god Chablis med masser mineralitet og friskhed. Men det du har i glasset er Kumeu Rivers entry-level Chardonnay … til en pris hvor man føler sig fristet til lige at pudse brillerne og tjekke den igen.
Alle druer er høstet i hånden plus klaserne er røget hele i pressen … og som med de andre Chardonnay-vine fra Kumeu River har winemaker Michael Brajkovich givet saften 11 måneder på fransk eg.

Duften lukker op for en elegant symfoni af citrus, abrikos, fersken, hvide blomster og grøn mango. I munden træder citron, lime, fersken og ananas frem på reneste vis … på et niveau langt over, hvad villages-vine normalt byder på. Den slags vin man altid bør have en flaske stående af i køleskabet.

2 flasker Quilt Napa Valley Chardonnay 2018
Chardonnay udelukkende fra marker i Carneros District, hvor klimaet er markant køligere og mere tåget end de fleste andre steder i Napa Valley. Jorden i Carneros har desuden et højt indhold af ler, som sammen med de kølige vinde, skaber en vin med en lækker flintet mineralitet.

Alle klaser blev presset hele og juicen modnet i 15 måneder på franske egefade, hvoraf hele 70% var helt nye. Ud er kommet en både kompleks og nærmest cremet vin, der igen viser, hvad winemaker Joe Wagner kan.

Farven er lys gul med et gyldent skær. Stik snuden i glasset og du kommer med stor sandsynlighed til at tænke på gule pærer, Fuji æbler, citron, honning og til sidst en antydning af karamel. Smagen er frisk og fyldig med noter af citronskal, nektarin, modne pærer, gule æbler, kiwi og ananas. Et super glas til prisen … som altid når Joe Wagner står bag.

2 flasker Son Prim Es Blanc Chardonnay 2022
Frisk og charmerende Chardonnay fra Mallorca, skruet sammen af winemaker Jaume Llabrés. Her får du masser af lokal karakter, baseret på gamle stokke fra minimale vinmarker. Fantastisk at der stadig er nogen, der holder fanen højt i stedet for at producere præcis samme stil som de fleste andre.

Jaume Llabrés gærer og modner på ståltank for at give den rene frugt størst muligt spillerum. Ud kommer en sprællevende vin med fin aromatisk intensitet.

Stik snuden ned til den strågule vin og bliv mødt med fersken, grapefrugt, appelsin, hvide blomster og honning. Den friske smag gentager duftens noter på bedste vis og i den lange finish dukker der en minimal sødme op, som kalder på næste tår. Virkelig vellavet!

2 flasker Elouan Chardonnay 2018
100% Chardonnay fra Oregon, som har nogle af de bedste betingelser for dyrkning af denne krævende drue. Langs Oregons kyst ligger Umpqua, Willamette og Rogue Valleys … og druerne som wine maker Joe Wagner anvender til Elouan, kommer fra netop de tre steder.  

Elouan betyder ”godt lys” og det fik druerne masser af i 2018, som var et varmt og tørt år for Oregon. Farven er lys gul med et gyldent skær. Stik snuden i glasset og du kommer med stor sandsynlighed til at tænke på gule pærer, Fuji æbler, citron, honning og til sidst en antydning af karamel. Næsen er naturligvis påvirket af Oregons klima, hvorfor man hurtigt kommer til at tænke på en hvid Bourgogne i god balance. Smagen er frisk og fyldig med noter af citronskal, nektarin, modne pærer, gule æbler, kiwi og friske ananas. Et super glas til prisen … som altid når Joe Wagner står bag.

 

 

Angeline California Chardonnay 2020
Angeline California Chardonnay 2020
Læs om vinen
Kumeu River Village Chardonnay 2022
Kumeu River Village Chardonnay 2022
Læs om vinen
Quilt Napa Valley Chardonnay 2018
Quilt Napa Valley Chardonnay 2018
Læs om vinen
Elouan Chardonnay 2018
Elouan Chardonnay 2018
Læs om vinen
Son Prim Es Blanc Chardonnay 2022
Son Prim Es Blanc Chardonnay 2022
Læs om vinen
Domaine Seguinot-Bordet Chablis 2022
Domaine Seguinot-Bordet Chablis 2022
Læs om vinen