Chanin Wine Company Smagekasse (12 flasker)

5.078,00

3.999,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Har du endnu ikke fundet din favorit fra Chanin kan denne smagekasse måske være en mulighed. 
Dette er noget af den bedste vin som kommer ud af Californien....og den kunst uddannede winemaker Gavin Chanin har naturligvis selv tegnet/malet etiketterne på de forskellige flasker.

Kassen indeholder 12 flasker fordelt på

  • 1 flasker Los Alamos Vineyard Chardonnay 2016 (92P af Galloni)
  • 1 flasker Bien Nacido Vineyard Chardonnay 2016 (96P af Jeb Dunnuck)
  • 1 flasker Sanford & Benedict Vineyard Chardonnay 2016 (93P af Robert Parker)
  • 3 flasker Santa Barbara County Pinit Noir 2016 (* * * * * af Gastro)
  • 2 flasker Bien Nacido Pinot Noir 2015 (94+ af Galloni)
  • 2 flasker Sanford & Benedict Pinot Noir 2015 (95P af Galloni)
  • 2 flasker Duvarita Pinot Noir 2015 (95P af Galloni)

Med en fortid hos Au Bon Climat og Qupe, hvor Gavin Chanin var assisterende winemaker under Jim Clarendon og Bob Lindquist, har han fået de optimale betingelser for at skabe verdensklassevin. Han fokuserer 100% på Santa Barbara County og søger kompromisløst markens evne til at tale sit DNA. Fokus er på Chardonnay samt Pinot noir, som begge lukrerer på køligt beliggende marker tæt på havet. Ingen tvivl om, at Gavin Chanin har været med til at revolutionere opfattelsen af californisk chardonnay og pinot noir. 

Gavin Chanins vine har en luftighed/eleganthed meget få californiere kan følge. Alkoholen er "europæisk" begrænset, fadmængden moderat, mens frugten er liflig og pakkes fint ind i god syre/tannin. Målet er at fremhæve balance, finesse samt kompleksitet hvilket hans vine til fulde illustrerer. Han er helt med på den gamle europæiske linie, at druerne ikke skal være som spisedruer ved plukningen som andre ellers praktiserer i området, men gerne må have bid, tørhed og karakter. Absolut en af årsagerne til Chanins friske, dansende og stadig gavmildt komplekse stil - både for hvid og rød. En anden årsag er hans lave sulfitering - chardonnayerne gærer 3, 4, ...8 dage i træfadene.

Samtlige etiketter er malet af Gavin....