Veuve Clicquot Rosé Gaveæske
Veuve Clicquot var den første Champagne til at kommercialisere rosé-champagne i 1775 og stjæler endnu engang rampelyset i år ved at lancere sin første non-vintagerosé. Denne friske, unge vin er nu et fuldbyrdet medlem af champagneverdenen efter langsomt at have modnet i vores kældre såvel som i vores vinproducenters sind.
Veuve Clicquot Roséen er resultatet af ønsket om at skabe en pink champagne med en indtagende rig, frugt-baseret charme. Jacques Péters, kældermesteren, og hans hold ville have en champagne, der skulle være tilgængelig og naturligt indtagende og stadig holde sig til Veuve Clicquots essentielle værdier, hvad angår stilen.
Cuvéen er lavet ved at bruge 50-60 forskellige cru'er og er baseret på Brut Yellow Labels traditionelle blanding, dvs. 50-55 % Pinot Noir, 15-20 % Pinot Meunier og 28-33 % Chardonnay.
Blandingen inkluderer en særlig høj procentdel (25-35 %, nogle gange 40%) af reserve-vin, der stammer fra adskillige års høst (som regel fem eller seks), hvilket sikrer ensartethed for husets stil. Reserve-vinene, hvoraf nogle er ni år gamle, holdes adskilt afhængigt af cru'ernes oprindelse, og de år vinene blev produceret.
Blandingen fuldendes med 12 % rødvin ved at bruge røde druer, der er specielt kultiverede og udvalgte for at give en vidunderlig balance til denne rosé.
Vinen har en lysende farve med en tillokkende antydning af pink. Næsen er generøs og elegant med umiddelbare aromaer af frisk rød frugt (hindbær, vilde jordbær, kirsebær, brombær), der leder hen til småkage-agtige noter af tørret frugt og wienerbrød (mandler, abrikoser og brioche). Det friske angreb følges op af en frugtig harmonisk følelse på ganen. Vinen er perfektioneret balance i den bedste stil, som Veuve Clicquots pink champagner har, og kombinerer elegance og finesse. Vinen tryllebinder - denne liflige og fyldige champagne kan nydes som en sand delikatesse.
Veuve Clicquot var den første Champagne til at kommercialisere rosé-champagne i 1775 og stjæler endnu engang rampelyset i år ved at lancere sin første non-vintagerosé. Denne friske, unge vin er nu et fuldbyrdet medlem af champagneverdenen efter langsomt at have modnet i vores kældre såvel som i vores vinproducenters sind.
Veuve Clicquot Roséen er resultatet af ønsket om at skabe en pink champagne med en indtagende rig, frugt-baseret charme. Jacques Péters, kældermesteren, og hans hold ville have en champagne, der skulle være tilgængelig og naturligt indtagende og stadig holde sig til Veuve Clicquots essentielle værdier, hvad angår stilen.
Cuvéen er lavet ved at bruge 50-60 forskellige cru'er og er baseret på Brut Yellow Labels traditionelle blanding, dvs. 50-55 % Pinot Noir, 15-20 % Pinot Meunier og 28-33 % Chardonnay.
Blandingen inkluderer en særlig høj procentdel (25-35 %, nogle gange 40%) af reserve-vin, der stammer fra adskillige års høst (som regel fem eller seks), hvilket sikrer ensartethed for husets stil. Reserve-vinene, hvoraf nogle er ni år gamle, holdes adskilt afhængigt af cru'ernes oprindelse, og de år vinene blev produceret.
Blandingen fuldendes med 12 % rødvin ved at bruge røde druer, der er specielt kultiverede og udvalgte for at give en vidunderlig balance til denne rosé.
Vinen har en lysende farve med en tillokkende antydning af pink. Næsen er generøs og elegant med umiddelbare aromaer af frisk rød frugt (hindbær, vilde jordbær, kirsebær, brombær), der leder hen til småkage-agtige noter af tørret frugt og wienerbrød (mandler, abrikoser og brioche). Det friske angreb følges op af en frugtig harmonisk følelse på ganen. Vinen er perfektioneret balance i den bedste stil, som Veuve Clicquots pink champagner har, og kombinerer elegance og finesse. Vinen tryllebinder - denne liflige og fyldige champagne kan nydes som en sand delikatesse.
Land | Frankrig |
---|---|
Producent | Veuve Clicquot |
Region | Champagne |
Årgang | NV |
Volume | 75CL |
Druer | Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir |
Kategori | Champagne |
Kollitype | OCC |