Champagne Marguet 'Verzenay' Grand Cru 2017
Ved køb af | Stk. pris (inkl. moms) | |
1 | 825,00 kr. | |
6 | 825,00 kr. | 669,00 kr. |
Benoit dyrker Champagnes terroir, ligesom man gør det i Bourgogne. Kommunerne holdes adskilte og lanceres som sådan. Enkeltmarker ligeså, og hele tiden er der, i rastløse og kærlige favntag med naturens naturlige muligheder, nye vine på. Benoit er ganske enkelt en ener, som forener det tekniske i vinproduktionen, kontrollen og renheden med det spirituelle, følsomme og endda elementer af shamanisme. Det er det bedste fra to verdener som - når alting lykkes - forenes på en nærmest overnaturlig måde!
Her i den første årgang af Benoits Brut Nature skabt udelukkende på frugten fra et par små parceller med ældre og gamle vinstokke med Grand Cru status i Verzenay med manuel høst og sortering af druerne forud for gæringen uden fremmede gærstammer på et par brugte fade og et enkelt lidt større æggeformet Foudre produceret hos Taransaud, og hvis de malolaktiske fermentering ikke forekommer naturligt i nogle af fadene bliver den bare udeladt. Den modner ”sur Lie” helt frem til juli måned efter høsten hvor den endelige vin sammenstikkes og tappes på flaske. Her får den efter den fornyede gæring lov til at udvikle sin mousse og sine aromaer i mere end 40 måneder inden bundfaldet bliver skudt bort og erstattet med vin fra andre flasker. Altså en Brut Nature helt uden filter (dosage).
Benoit dyrker Champagnes terroir, ligesom man gør det i Bourgogne. Kommunerne holdes adskilte og lanceres som sådan. Enkeltmarker ligeså, og hele tiden er der, i rastløse og kærlige favntag med naturens naturlige muligheder, nye vine på. Benoit er ganske enkelt en ener, som forener det tekniske i vinproduktionen, kontrollen og renheden med det spirituelle, følsomme og endda elementer af shamanisme. Det er det bedste fra to verdener som - når alting lykkes - forenes på en nærmest overnaturlig måde!
Her i den første årgang af Benoits Brut Nature skabt udelukkende på frugten fra et par små parceller med ældre og gamle vinstokke med Grand Cru status i Verzenay med manuel høst og sortering af druerne forud for gæringen uden fremmede gærstammer på et par brugte fade og et enkelt lidt større æggeformet Foudre produceret hos Taransaud, og hvis de malolaktiske fermentering ikke forekommer naturligt i nogle af fadene bliver den bare udeladt. Den modner ”sur Lie” helt frem til juli måned efter høsten hvor den endelige vin sammenstikkes og tappes på flaske. Her får den efter den fornyede gæring lov til at udvikle sin mousse og sine aromaer i mere end 40 måneder inden bundfaldet bliver skudt bort og erstattet med vin fra andre flasker. Altså en Brut Nature helt uden filter (dosage).
Land | Frankrig |
---|---|
Producent | Champagne Marguet |
Region | Champagne |
Sub Region | Montagne de Reims |
Distrikt | Verzenay |
Årgang | 2017 |
Volume | 75CL |
Druer | Pinot Noir |
Kategori | Champagne |
Kollistørrelse | 6 |
Kollitype | OCC |