Champagne Deutz Classic Brut N.V. Jeroboam
Champagne Deutz Brut Classic N.V. er en ikonisk Non-Vintage champagne fra det traditionsrige champagnehus Deutz, der blev grundlagt i 1838 i Aÿ.
Brut Classic er skabt med en perfekt blanding af de tre klassiske champagnedruer: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. Pinot Noir bidrager med struktur og kompleksitet, Chardonnay med friskhed og elegance, og Pinot Meunier med frugtighed og blødhed. Druerne hentes fra Grand Cru- og Premier Cru-marker, der sikrer en champagne af konstant høj kvalitet.
Duften er ren og delikat med noter af modne æbler, pærer, citrusfrugter og et strejf af brioche og hvide blomster. Smagen er harmonisk og velafbalanceret med en cremet mousse, frisk syre og en vedholdende eftersmag, der byder på subtile nuancer af nødder, mineralitet og et let krydret præg.
Champagnen er alsidig og passer til mange anledninger. Den er perfekt som aperitif og går også godt til retter som skaldyr, sushi, lette fiskeretter, fjerkræ og milde oste. Serveres bedst ved 8-10°C for at fremhæve dens friske og livlige karakter.
Champagne Deutz Brut Classic N.V. er en ikonisk Non-Vintage champagne fra det traditionsrige champagnehus Deutz, der blev grundlagt i 1838 i Aÿ.
Brut Classic er skabt med en perfekt blanding af de tre klassiske champagnedruer: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. Pinot Noir bidrager med struktur og kompleksitet, Chardonnay med friskhed og elegance, og Pinot Meunier med frugtighed og blødhed. Druerne hentes fra Grand Cru- og Premier Cru-marker, der sikrer en champagne af konstant høj kvalitet.
Duften er ren og delikat med noter af modne æbler, pærer, citrusfrugter og et strejf af brioche og hvide blomster. Smagen er harmonisk og velafbalanceret med en cremet mousse, frisk syre og en vedholdende eftersmag, der byder på subtile nuancer af nødder, mineralitet og et let krydret præg.
Champagnen er alsidig og passer til mange anledninger. Den er perfekt som aperitif og går også godt til retter som skaldyr, sushi, lette fiskeretter, fjerkræ og milde oste. Serveres bedst ved 8-10°C for at fremhæve dens friske og livlige karakter.
Champagne Deutz, som ligger i byen Aÿ i hjertet af Champagnedistriktet, blev grundlagt i 1838 af William Deutz og Pierre-Hubert Geldermann.
William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør Andrea cute Lallier, oldebarn af William Deutz. Deutz har siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner. Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres – den såkaldte vin de cuvée.
Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem foruforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.
I dag ejer huset selv 42 ha vinmarker i de bedste områder i Champagne.
Land | Frankrig |
---|---|
Producent | Deutz |
Region | Champagne |
Årgang | NV |
Volume | 300CL |
Druer | Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir |
Kategori | Champagne |
Kollistørrelse | 1 |
Kollitype | OWC |