Champagne Collard-Picard Cuvée Prestige Essentiel 2008 (Non dosage Vintage) Magnum

1.649,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Collard-Picard 2008 150CL
91 Gilbert & Gaillard

Fantastisk god champagne fra Collard-Picard!

Essentiel er et blend af 50% Chardonnay, 25% Meunier og 25% Pinot Noir. Der tilføjes ikke sukker til champagnen, hvilket gør at vinens terroir virkelig kommer til udtryk. Vinificering og modning i egetræsfade uden malolaktisk gæring.  

Gilbert & Gaillard
Light gold.
Open nose revealing brioche, hazelnut and fresh oak scents. Wonderful presence on the palate which is ample, full and structured and leads into wonderful acidity supporting aroma. A fleshy yet taut Champagne.  

Vi mødte Collard-Picard på verdens største vinmesse i Düsseldorf. Her blev vi lige dele imponeret af deres forbløffende gode champagner, og af power-parret Olivier Collard og Caroline Picard, som står bag dem. Et smukt, harmonisk og meget passioneret par, som med glimt i øjet fortalte os om deres hjertebarn: Champagne Collard-Picard.  
De kommer begge fra champagnefamilier, der siden 1889, har dyrket to ædle terroirs: Vallée de la Marne og Côte des Blancs, og det er blandt andet den kæmpe know-how, som er blevet videregivet gennem generationer, som fører til disse fantastiske vellavede champagner.  

Fra deres 16 hektar vinmarker laves der 130.000 flasker om året, hvor alt kommer fra første pres - resten sælges videre til større champagnehuse. Nøgleordet hos Collard-Picard er kvalitet fremfor kvantitet. De frigiver kun champagne som holder et højt niveau.  
Champagnen skabes af de prestigefyldte terroir i Côte des Blancs (Le Mesnil-sur-Oger), hvor Chardonnay regerer, og Vallée de la Marne, hvor Pinot Noir og Meunier dyrkes. Chardonnayen giver vinen delikatesse og friskhed, mens Pinot Noir og Meunier giver kraft og kompleksitet til vinen.  

Olivier og Caroline arbejder med naturlige tilgange, såsom jordbearbejdning, græsdække osv., og Collard-Picard er certificeret som høj miljøværdi. 

Hos Champagne Collard-Picard betaler man ikke ekstra for brandet, men udelukkende for champagnen, som er på et virkelig højt niveau. Du får derfor yderst elegant og fantastisk god champagne til en flot pris.  

 

Leveres i original trækasse.