Champagne Collard-Picard Cuvée Prestige Brut 0,75

399,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 359,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 2464
399,00 Inkl. moms:
6 2464
399,00 Inkl. moms:
359,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Collard-Picard NV 75CL

Mainly derived from the Champagne Grands Crus and Premiers Crus, it is composed of the best of the first batch of grapes (Cœurs de Cuvee and Cuvee). Cuvee Prestige benefits from vinification without malolactic fermentation and maturing in oak barrels for an average 12 to 15 months. Four years of blending then three years of cellar ageing refine this exceptional cuvee. The perfect balance between finesse, fruitiness and character make this a wine to be enjoyed at any time. Blending: 50% Chardonnay (Côte des Blancs terroir) 25% Pinot Noir 25% Meunier (Vallee de la Marne terroir)

Collard-Picard er et resultat af giftermålet mellem Olivier Collard, hvis familie har dyrket Pinot Noir og Pinot Meunier i Marne-dalen i mange generationer og så Caroline Picard, hvis familie kommer fra Côte de Blancs med marker i bl.a. Mesnil-sur-Oger. Fra de 11 hektar egne marker laves der 130.000 flasker om året, hvor alt kommer fra første pres - resten sælges videre til de store huse.

Basiscuveen "Cuvee Selection" er en Blanc de Noir på 50 procent Pinot Noir og 50 procent Pinot Meunier, der er lagret minimum tre år på flaske før frigivelse. En tilgængelig og letdrikkelig Champagne, som både går fint som aperitif og også fungerer til forretter – ikke mindst til fisk. Brut Prestige er i modsætning til Brut Selection lagret på store træfade, som mange af de bedste småproducenter benytter i dag. Det gør vinen mere til en mad-Champagne, der er anvendelig til kraftigere fiskeretter og lettere hovedretter – for eksempel til fjerkræ. Champagnen er lavet på 50 procent Chardonnay, 25 procent Pinot Noir og 25 procent Pinot Meunier.

Prestige-cuveen Dom Picard er en ren Blanc de Blancs lavet på Chardonnay fra Grand Cru byen Mesnil-sur-Oger - ligeledes fadlagret og med umådelig intens smag, men stadig med god syre og dejlig friskhed. Endelig kan vi anbefale husets rosé, som efter vores mening er en af de bedste rosé-Champagner på markedet: frisk, sprød, feminin. Med sit diskrete hindbærpræg er den perfekt som aperitif på terrassen eller til at ledsage en forret.

Hos Collard-Picard er flaskens indhold i særklasse, men udstyret – altså etiketter og flasker - som Caroline Picard står for - er af ligeså høj kvalitet, som selve vinen, som Olivier Collard er mester for.