Collard Picard Cuvée Dom Picard Blanc de Blancs Champagne Grand Cru N.V.

599,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 499,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2465
599,00 Inkl. moms:
6 2465
599,00 Inkl. moms:
499,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Collard-Picard NV 75CL

Prestige-cuveen Dom Picard er en ren Blanc de Blancs lavet på Chardonnay fra Grand Cru byen Mesnil-sur-Oger. Vinen er fadlagret, og ældes i flere år i Collard-picards kældre, før den frigives. Resultatet er en champagne med umådelig intens smag, men stadig med god syre og dejlig friskhed. 

Vi mødte Collard-Picard på verdens største vinmesse i Düsseldorf. Her blev vi lige dele imponeret af deres forbløffende gode champagner, og af power-parret Olivier Collard og Caroline Picard, som står bag dem. Et smukt, harmonisk og meget passioneret par, som med glimt i øjet fortalte os om deres hjertebarn: Champagne Collard-Picard.  
De kommer begge fra champagnefamilier, der siden 1889, har dyrket to ædle terroirs: Vallée de la Marne og Côte des Blancs, og det er blandt andet den kæmpe know-how, som er blevet videregivet gennem generationer, som fører til disse fantastiske vellavede champagner.  

Fra deres 16 hektar vinmarker laves der 130.000 flasker om året, hvor alt kommer fra første pres - resten sælges videre til større champagnehuse. Nøgleordet hos Collard-Picard er kvalitet fremfor kvantitet. De frigiver kun champagne som holder et højt niveau.  
Champagnen skabes af de prestigefyldte terroir i Côte des Blancs (Le Mesnil-sur-Oger), hvor Chardonnay regerer, og Vallée de la Marne, hvor Pinot Noir og Meunier dyrkes. Chardonnayen giver vinen delikatesse og friskhed, mens Pinot Noir og Meunier giver kraft og kompleksitet til vinen.  

Olivier og Caroline arbejder med naturlige tilgange, såsom jordbearbejdning, græsdække osv., og Collard-Picard er certificeret som høj miljøværdi. 

Hos Champagne Collard-Picard betaler man ikke ekstra for brandet, men udelukkende for champagnen, som er på et virkelig højt niveau. Du får derfor yderst elegant og fantastisk god champagne til en flot pris.