Champagne Collard-Picard Cuvée Dom Picard Grand Cru - Blanc de Blancs 0,75

535,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris fra 425,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2465
535,00 Inkl. moms:
6 2465
535,00 Inkl. moms:
425,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Bobler Champagne Collard-Picard NV 750

Grand Cru (Blanc de Blancs)Derived exclusively from Grand Cru-classified terroirs, this cuvee is composed of Chardonnay from the communes of Oger and Le Mesnil- sur-Oger. Wholly fabricated from the "Cœurs de Cuvee" ("heart of the cuvee"), it is vinified without malolactic fermentation and matured in oak barrels. After several years of ageing in the bottle in our cellars, this cuvee is aimed at true Chardonnay aficionados. Endowed with great freshness and finesse, this cuvee is recommended for aperitif or to accompany seafood dishes.

Collard-Picard er et resultat af giftermålet mellem Olivier Collard, hvis familie har dyrket Pinot Noir og Pinot Meunier i Marne-dalen i mange generationer og så Caroline Picard, hvis familie kommer fra Côte de Blancs med marker i bl.a. Mesnil-sur-Oger. Fra de 11 hektar egne marker laves der 130.000 flasker om året, hvor alt kommer fra første pres - resten sælges videre til de store huse.

Basiscuveen "Cuvee Selection" er en Blanc de Noir på 50 procent Pinot Noir og 50 procent Pinot Meunier, der er lagret minimum tre år på flaske før frigivelse. En tilgængelig og letdrikkelig Champagne, som både går fint som aperitif og også fungerer til forretter – ikke mindst til fisk. Brut Prestige er i modsætning til Brut Selection lagret på store træfade, som mange af de bedste småproducenter benytter i dag. Det gør vinen mere til en mad-Champagne, der er anvendelig til kraftigere fiskeretter og lettere hovedretter – for eksempel til fjerkræ. Champagnen er lavet på 50 procent Chardonnay, 25 procent Pinot Noir og 25 procent Pinot Meunier.

Prestige-cuveen Dom Picard er en ren Blanc de Blancs lavet på Chardonnay fra Grand Cru byen Mesnil-sur-Oger - ligeledes fadlagret og med umådelig intens smag, men stadig med god syre og dejlig friskhed. Endelig kan vi anbefale husets rosé, som efter vores mening er en af de bedste rosé-Champagner på markedet: frisk, sprød, feminin. Med sit diskrete hindbærpræg er den perfekt som aperitif på terrassen eller til at ledsage en forret. Hos Collard-Picard er flaskens indhold i særklasse, men udstyret – altså etiketter og flasker - som Caroline Picard står for - er af ligeså høj kvalitet, som selve vinen, som Olivier Collard er mester for.