Caymus Vineyards Smagekasse PREMIUM (12 fl.)

7.056,00

5.295,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 4.236,00

Land Vintype Region Subregion Producent Distrikt Volume
USA Smagekasse California North Coast Caymus Vineyards Napa Valley Smagekasse

En Smagekasse med de bedste vine fra Caymus familien...kassen indeholder 12 flasker fordelt på

  • 2 flasker Caymus Mer Soleil Santa Lucia Highlands Chardonnay 2020
  • 2 flaske Caymus Mer Soleil Reserve Pinot Noir 2019
  • 2 flasker Caymus Zinfandel 2019
  • 2 flaske Caymus Red Schooner Voyage 10
  • 3 flasker Caymus Cabernet Sauvignon 2020
  • 1 flaske Caymus Cabernet Special Selection 2017

I manges øjne og ganer er Caymus Vineyards den mest ikoniske producent af californisk Cabernet. Det er vin med al den saft og kraft, man kan ønske sig … men uden at det bliver endimensionelle, overkogte frugtbomber. Og lad os lige få med at Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection er den eneste vin, der nogensinde er blevet kåret til årets vin af Wine Spectator to gange. Så de ved godt, hvad de laver hos Caymus. Tænk brølende V8’er, som også ligger godt i svingene og hver gang får dit bredeste smil frem.

Caymus Vineyards blev startet tilbage i 1972 af Chuck Wagner og hans forældre. Wagner-familien har rødder i Napa Valley tilbage til 1857 og de fleste grene af familien har dyrket jorden på den ene eller anden måde.

Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection er familiens topvin med druer fra de absolut bedste plots på markerne. Vi er ude i en mørk og intens stil, der især fremkommer ved at lade druerne hænge en anelse længere end normalt, inden de høstes. Det er en metode, der kræver is i maven. For hvis vinteren lige pludselig sætter tidligt ind, tager udbyttet stensikkert skade.

Caymus Cabernet Sauvignon er stilmæssigt meget lig Special Selection men med druer fra de øvrige plots på markerne. Den modner også en anelse hurtigere og smager altid som at komme hjem igen. Skuffer aldrig og er bare rar.

Selvom det er Cabernet, der har bygget husets enorme popularitet, så skal man på ingen måde tage fejl af de andre vine fra Wagner-familien – både deres Zinfandel, Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc holder alle høj klasse. Beviset for den fornemme kvalitet kommer også til udtryk gennem Charlie og Chuck Wagners optagelse i Wine Spectators Hall of Fame i henholdsvis 2001 og 2007.

Chuck Wagners børn er på fornem vis i fuld gang med at føre familiens stolte traditioner videre. Sønnen Joe har fuld knald på med Belle Glos, BÖEN, Elouan og Tuli – med imponerende succes. Og senest er Chucks andre børn Charlie og Jenny også trådt ind i familievirksomheden under Chucks vinger. Så alt tyder på, at vi kan glæde os til masser af fantastisk vin fra Wagner-familien mange år frem i tiden.