Bollinger Champagne Special Cuvée NV i gaveæske

399,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 359,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 70
399,00 Inkl. moms:
6 70
399,00 Inkl. moms:
359,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Bollinger NV 75CL
93 James Suckling
90 Robert Parker

Bollinger Champagne blev grundlagt i 1829 og er siden blevet et af de mest respekterede symboler på kvalitet, luksus og livet i overhalingsbanen. Samtidig er Bollinger er et af de sikreste valg når det handler om Pinot Noir-druen i Champagne. De fleste af husets cuvéer indeholder 2/3 Pinot Noir eller mere, og som udgangspunkt tilhører alle de forskellige cuvéer fra Bollinger den eksklusive gruppe fyldige og intense Champagner.

Også denne Cuvee Special Brut, der er huset basis Champagne, selvom mellem 75 og 80% af druematerialet er hentet fra parceller med Grand Cru eller Premier Cru status. Special Cuvée er trods sit navn husets "standardcuvée". Bollingers stil kommer utvetydigt til udtryk i denne rige og, for en standardcuvée, forbløffende komplekse Champagne. Den mest kraftfulde non-vintage Champagne der laves.

Bollinger har netop lanceret en ny champagneflaske til deres berømte Special Cuvée champagne. Flasken er lavet med inspiration fra en Champagneflaske fra 1846 fra Bollingers historiske kældre i Aÿ. Flaskehalsen er betydelig mindre end på de fleste andre champagneflasker, hvilket gør udviklingen af champagne mere harmonisk og mere velegnet til lagring. Den nye flaske skal ses som endnu en kvalitetsoptimering fra Bollingers side. Bollinger er i forvejen kendt for at lave den bedste "standardchampagne" med Special Cuvée.