Bollinger Special Cuvée Brut Champagne N.V. - magnum

1.195,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 3 stk. 999,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 71
1.195,00 Inkl. moms:
3 71
1.195,00 Inkl. moms:
999,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Bollinger NV 150CL
93 James Suckling

James Suckling 93P
Lots of biscuit aromas and a wide spectrum of fresh-citrus, candied-citrus, red-apple and red-berry notes. Mouth-filling creaminess, plus quite an imposing presence and powerful structure for an NV Brut. Long, citrus and chalky finish that’s very clean and properly dry.

Til trods for sit navn er Special Cuvée Bollingers entry-level champagne. Dog må man ikke lade sig snyde, da der er tale om en kvalitetschampagne i verdensklasse.

Special Cuvée er lavet på 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Pinot Meunier, og 8 ud af 10 druer i denne champagne stammer fra Grand Cru og 1. Cru-marker i Champagne. Vinen gæres på gamle egetræsfade, hvilket fremmer kompleksiteten og strukturen i vinen. Bollingers Special Cuvée gennemgår 30 måneders flaskelagring på magnumflasker forud for decorgering. 

En Champagne der aldrig skuffer.

Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Champagne Bollinger er et af de mest respekterede vartegn for kvalitet og luksus, og husets track-record for konstant topkvalitet er uden sidestykke. Bollinger er den fremmeste eksponent for Pinot Noir- druen i Champagne. De fleste af husets vine indeholder ca 2/3 Pinot Noir, hvorfor Bollinger-vinene er kraftigere end alle andre Champagner.

Vingården dækker hele 179 hektar, hvoraf de fleste er klassificeret som Grand eller Premier cru. Pinot Noir dominerer, den er en krævende druesort med en intens karakter, som danner rygraden i Bollinger-stilen. Kontinuitet i stilen er sikret af en enestående samling af over 800.000 reservemagnums, hvilket gør Bollinger til det eneste champagnehus med en så bred og præcis palet af aromaer i deres blandinger. Som en garanti for suveræn kvalitet, vinificeres de bedste crus i lagrede træfade.