Bollinger Rosé Brut Champagne N.V. - magnum

1.295,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 3 stk. 1.095,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2698
1.295,00 Inkl. moms:
3 2698
1.295,00 Inkl. moms:
1.095,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Bollinger NV 150CL
94 James Suckling
92 Robert Parker

Robert Parker 
The latest release of Bollinger's NV Brut Rosé is vert pretty, offering up aromas of pear, orange oil and plum, mingled with hints of fresh bread, dried white flowers and spices. Medium to full-bodied, seamless and elegantly vinous, it's attractively balanced, with fine depth at the core, lively acids and a pretty pinpoint mousse. This is deceptively giving and charming out of the gates, but I suspect it will put on more weight with additional age on cork.

Bollingers Rosé er lavet på 62% Pinot Noir, 24% Chardonnay og 14% Meunier. Med cirka 5% rødvin tilføjet for at få den ønskede kraft.
Bollinger Rosé fremstår flot i glasset med lyserød farve, der giver mindelser om farven af en nys tilberedt vildlaks. Den har en herlig næse, der signalerer kraft, fylde og nærvær. Smagen er delikat og kødfuld, med vilde røde bær det bærende element, med en harmonisk syre og en præcis og rank struktur.

Champagne Bollinger er et af de mest respekterede huse i Champagne. Bollinger er den fremmeste eksponent for Pinot Noir-druen i Champagne. De fleste af husets vine indeholder ca 2/3 Pinot Noir, og derfor er Bollinger vinene rigere end de fleste andre Champagner. Andelen af druer fra Bollingers egne 1. Cru og Grand Cru marker er ekstremt højt i vinene. Bollingers "standard-champagne", Special Cuvée, indeholder for eksempel 80 % druer fra Grand Cru og 1. Cru-marker.

Bollinger Champagne blev grundlagt i 1829 og er siden blevet et af de mest respekterede symboler på kvalitet, luksus og livet i overhalingsbanen. Huset leverer Champagne med en sofistikeret, elegant og kompleks stil. Bollinger er et af de sikreste valg når det handler om Pinot Noir-druen i Champagne. De fleste af husets cuvéer indeholder 2/3 Pinot Noir eller mere.

Vingården dækker hele 179 hektar, hvoraf de fleste er klassificeret som Grand eller Premier cru. Pinot Noir dominerer, den er en krævende druesort med en intens karakter, som danner rygraden i Bollinger-stilen. Kontinuitet i stilen er sikret af en enestående samling af over 800.000 reservemagnums, hvilket gør Bollinger til det eneste champagnehus med en så bred og præcis palet af aromaer i deres blandinger. Som en garanti for suveræn kvalitet, vinificeres de bedste crus i lagrede træfade.

Champagnehuset lader sine vine modne dobbelt så længe som appellationskravet. Det gør de fordi en god vin har brug for tid til at udvikle sin fulde karakter.