Bollinger James Bond 007 Brut Champagne 2009 - magnum

3.195,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Bollinger 2009 150CL
92 Robert Parker

Robert Parker 
Bollinger's 2009 Millésime Edition Limitée 007 has a very clear, fine and fruity bouquet that reflects a perfect blend of Grands Crus dressed with Pinot Noir (68%) and Chardonnay (32%). Fermented in small used barrels and disgorged in February 2014, the 2009 is very elegant, intense and balanced on the palate; it reveals a remarkable finesse with fine pearls and sweet cherry-flavored fruit. Its finish is well structured and quite powerful and fruity, though it keeps the elegant style. Could be drier for Bond, though that's for the girls, isn't it?

Denne specielle cuvee "La Grande Année acutee 2009" - Spectre Limited Edition er produceret i begrænset volumen. Lavet udelukkende på druer fra 5 Grand Cru marker (Pinot Noir: Aÿ 39% og Verzenay 29% - Chardonnay: Mesnil-sur-Oger 16%, Avize 8% og Cramant 8%)

Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Champagne Bollinger er et af de mest respekterede vartegn for kvalitet og luksus, og husets track-record for konstant topkvalitet er uden sidestykke. Bollinger er den fremmeste eksponent for Pinot Noir- druen i Champagne. De fleste af husets vine indeholder ca 2/3 Pinot Noir, hvorfor Bollinger-vinene er kraftigere end alle andre Champagner.

Vingården dækker hele 179 hektar, hvoraf de fleste er klassificeret som Grand eller Premier cru. Pinot Noir dominerer, den er en krævende druesort med en intens karakter, som danner rygraden i Bollinger-stilen. Kontinuitet i stilen er sikret af en enestående samling af over 800.000 reservemagnums, hvilket gør Bollinger til det eneste champagnehus med en så bred og præcis palet af aromaer i deres blandinger. Som en garanti for suveræn kvalitet, vinificeres de bedste crus i lagrede træfade.

Champagnehuset lader sine vine modne dobbelt så længe som appellationskravet. Det gør de fordi en god vin har brug for tid til at udvikle sin fulde karakter.