Bollinger Champagne Special Cuvée 007 Limited Edition

395,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 349,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 6199
395,00 Inkl. moms:
6 6199
395,00 Inkl. moms:
349,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Bollinger NV 75CL

007 No Time to Die Special Cuvée

James Bonds yndlings champagne i begrænset oplag! Champagnen er skabt som en hyldest til den 25. James Bond Film ”No Time To Die”, og er et samlerobjekt, der kan få enhver James Bond-fan op af stolen.
 
Champagne Bollinger har indgået et eksklusivt samarbejde med folkene bag James Bond-filmene, og skabt denne eksklusive champagne i 007 gaveæske. Champagnen er baseret på Bollingers Special Cuvée, der trods sit navn (og sin kvalitet!) er husets ”standardcuvée”. Bollingers stil kommer utvetydigt til udtryk i denne rige og, for en standardcuvée, forbløffende komplekse Champagne. Dette er måske den mest kraftfulde non-vintage Champagne der findes! Bollinger har lanceret en ny champagneflaske til deres berømte Special Cuvée champagne.
 
Flasken er lavet med inspiration fra en Champagneflaske fra 1846 fra Bollingers historiske kældre i Aÿ. Flaskehalsen er betydelig mindre end på de fleste andre champagneflasker, hvilket gør udviklingen af champagne mere harmonisk og mere velegnet til lagring. Den nye flaske skal ses som endnu en kvalitetsoptimering fra Bollingers side. Bollinger er i forvejen kendt for at lave den bedste ”standardchampagne” med Special Cuvée.