BÖEN Pinot Noir TRI-County 2016 0,75

249,00 før pris Inkl. moms Fra 199,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb afVarenrStk pris
15071
249,00 Inkl. moms:
65071
249,00 Inkl. moms:
225,00 Inkl. moms:
125071
249,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:

Masser af frugt. Masser af liv. Californisk Pinot Noir med druer fra tre af de absolut bedste vinregioner ud til Stillehavskysten – Santa Maria Valley, Russian River Valley og Santa Lucia Highlands – udvalgt og håndteret af wine maker Joe Wagner fra familien bag Caymus.

Den mand kan noget helt særligt med Pinot Noir og TRI-County er ingen undtagelse. I glasset fremstår vinen højrød og næsen rapporterer om mørke blommer, kirsebær, blåbær og en anelse hvis peber. Smagen kredser veloplagt omkring brombær, maraschino kirsebær, jordbær sammen med italienske urter, kanel og antydning af nellike.

Joe Wagner anbefaler den især til bison burger, ristede sommergrøntsager eller en omgang charcuteri. Vi stemmer selv for bison burgeren.

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.