BÖEN Chardonnay TRI-County 2016 0,75

229,00 før pris Inkl. moms Fra 179,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb afVarenrStk pris
14912
229,00 Inkl. moms:
64912
229,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
124912
229,00 Inkl. moms:
179,00 Inkl. moms:

Joe Wagner er søn af Chuck Wagner - grundlæggeren af sagnomspundne Caymus. Hvor andre har leget i sandkasser, er Joe vokset op i vinmarkerne og i en relativ tidlig alder gik han solo med egne blændende produktioner – eksempelvis Belle Glos og som her BÖEN.

Druerne til Chardonnay TRI-county er som navnet antyder dyrket i tre områder – Sonoma County, Monterey County og Santa Barbara County. Her har de fået nærmest optimale vækstbetingelser godt med sol … og ud er kommet en klassisk, opstemt californier med masser af frugt og fylde. Duften er en indbydende forening af gule æbler, blomster, smør, citrus og et hint af fad. I munden går tankerne straks over på solmoden abrikos, citrontærte vanilje og til sidst en lille hilsen fra egefadene, den har ligget på.

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.