Ànima Negra AN/2 2020

199,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 179,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2481
199,00 Inkl. moms:
6 2481
199,00 Inkl. moms:
179,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Spanien Rød Mallorca Ànima Negra 2018 75CL
90 Robert Parker
90 Wine Spectator
91 Din Vin Guide

De fleste kender AN/2 fra ferier på Mallorca, men idag kan vinen købes stort set alle steder. Vinen er sammensat af Callet-druensom er krumtappen i vinen og udgør 65% af blendet mens Manto Negro og Syrah udgør resten. Fra 2015 årgangen er alle druer gæret med deres egen vildgær der fra naturens hånd allerede sidder på drueskallerne.

Resultatet er en flot og yderst aromatiske rødvin med duft af blomster, modne kirsebær og blåbær i kombination med nuancer af eksotisk krydderi og luksuriøse fadnoter. Smagen er både kraftig, saftig og lækker kødfuld med dyb, mørk frugt og lag af urter, lakrids, chokolade og krydderier. Den lange finish er frisk, rund, mineralsk og ren. En smuk vin der beviser at Ànima Negras kamp for at bevare Mallorcas lokale druer er fuldt ud berettiget.

Vingården Ànima Negra bygger på et livslangt venskab mellem Pere Ignasi Obrador og Miquel Angel Cerda. Begge kommer fra vinbyen Felanitx i hjertet af øen Mallorca og har kendt hinanden siden barndommen. Første årgang blev særdeles godt modtaget af den internationale presse og siden er det gået stærkt. I dag dyrker de omkring 30 hektar af deres egne vinmarker og samarbejder med deltidsvinproducenter, der hver især ikke ejer mere end tre hektar. Sammen arbejder de på at få vinbønder til at droppe internationale druesorter for at bringe andelen af øens gamle, lokale druesorter såsom Callet, Manto Negro og Fogoneu tilbage til 100%, fordi disse druesorter er Mallorcas sande sjæl.