Belle Glos Oeil de Perdrix Pinot Noir Blanc Rosé 2017 0,75

219,00 Inkl. moms Fra 179,00

Lagerstatus: På lager

90Cellartracker
ELLER

Frisk og tør rosé skruet sammen af wine make Joe Wagner. Druerne er fra Sonomoa County og er dyrket specifikt med henblik på at skabe rosé af dem. Mængderne er små, men vi har været så heldige at få fingre i nogle kasser.

”Oeil-de-perdrix” betyder agerhønens øje og linker her til fuglens øjenfarve, som er helt lys pink … som vinen. Duften siger modne jordbær, kirsebær og et strejf af mint. Smagen holder fast i jordbærrene i godt selskab med hindbær plus en anelse krydderier og ender ud i en frisk, sprød finish, der får solen til at skinne endnu mere. En af de bedste livet-er-godt-vine udenfor i solen.

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.

Ved køb afVarenrStk pris
12556
Inkl. moms: 219,00
62556
Inkl. moms: 219,00
Inkl. moms: 179,00