Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2016 0,75

399,00 pris ved 1. stk Inkl. moms Fra 319,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb afVarenrStk pris
12555
399,00 Inkl. moms:
62555
399,00 Inkl. moms:
359,00 Inkl. moms:
122555
399,00 Inkl. moms:
319,00 Inkl. moms:
91Cellar Tracker

Clark & Telephone har netop været Nummer 1 på Vivinos liste over Pinot Noir fra Californien. Så det er ikke bare os, der er helt oppe at ringe over wine maker Joe Wagners værk. Clark & Telephone vinmarken blev grundlagt i 1972 og ligger i Santa Maria Valley Vineyard. Vinmarken bliver kølet af tåge og vind, der kommer ind fra Stillehavet, hvilket er med til at give vinen sit særlige udtryk.

Vinen ligger ni måneder på fransk eg, hvoraf hele 60% er helt nye fade. Farven er lysende rubinrød og når næsen møder glasset, er der dømt vilde brombær, hindbærmarmelade, cigarkasse og blomster. I munden kommer søde kirsebær, vilde jordbær og tranebær frem sammen med ingefærbrød, der lige er taget ud af ovnen. Mageløst. 

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.