Belle Glos Balade Pinot Noir 2016 0,75

449,00 pris ved 1. stk Inkl. moms Fra 349,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb afVarenrStk pris
14910
449,00 Inkl. moms:
64910
449,00 Inkl. moms:
399,00 Inkl. moms:
124910
449,00 Inkl. moms:
349,00 Inkl. moms:

Eulenloch vinmarken ligger i Carneros regionen, hvor jorden er mere leret end de fleste andre steder i Napa Valley. Sammen med den kølige brise fra Stillehavet giver det vin med masser af dybde, kompleksitet og nuancer. Belle Glos er på ingen måde en undtagelse. Det er en kraftig sag men uden på nogen måde at være klodset eller frembrusende. Vinen har ligget ni måneder på franske egefade, hvoraf 60% var helt nye.

Farven er nærmest blodrød og op fra glasset stiger aromaer præget af brombær, skovbær, kaprifolium og et strejf vanilje. Smagen bevæger sig elegant over i sorte kirsebær, modne solbær, jordbær sammen med antydninger af hasselnød og vanilje. Klassevin.

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.