Begali Lorenzo Amarone della Valpolicella Classico Vigneto Monte Ca' Bianca 2013 75CL

499,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 399,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 2653
499,00 Inkl. moms:
6 2653
499,00 Inkl. moms:
399,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Italien Rød Veneto Begali Lorenzo 2013 75CL

Begali Lorenzo Amarone della Valpolicella Classico Vigneto Monte Ca' Bianca er det største vin fra Begali. Den er lavet på en blanding af 40 % Corvina, 30 % Corvinone, 20 % Rondinella og 10 % af den sjældne drue Oseleta, en drue som er kendt for meget mørkt udtryk og bløde tanniner. Druen bliver bla. også brugt af Dal Forno og er bestemt ikke let at dyrke. Efter høsten tørrer druerne indtil starten af februar og vinen lagrer fire år på både store fade og barriques.

Her er alt hvad man kan forvente af en meget stor Amarone med masser modne mørke bær, kaffe, chokolade, cola og krydderier. Vinen fremstår fantastisk fyldig og elegant på sammen tid med masser af finesse i eftersmagen.  

Bedre introduktion kan man næppe få.....

"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate

Som medlem af Amarone Families er Bagali medlem af en eksklusiv skare på blot 13 producenter som laver den bedste vin i Amarone. Det samlede areal er på 12 ha og man startede med at producere vin i 1986. Lorenzo laver idag vinen sammen med sønnen Giordano og datteren Tiliana.

14 gange tre glas i Gambero Rosso taler sig eget tydelige sprog.....det er hvad Amarone della Valpolicella Classico Vigneto Monte Ca' Bianca har præsteret.