Bacio Divino Smagekasse, Napa Valley (12 flasker)

10.080,00

7.995,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Subregion Producent Volume
USA Smagekasse California North Coast Bacio Divino Smagekasse

Smagekasse med Bacio Divino med 12 helt ekstraordinære vine fra nogle af de allerstørste marker i Napa Valley. Køb til skarp pris...

  • 4 flasker Janzen Estate Napa Valley Cabernet Sauvignon 2014 
  • 2 flasker Bacio Divino Cabernet Sauvignon 2014 - 95P af Robert Parker
  • 2 flasker Janzen Cloudy's Cabernet Sauvignon 2014 - 94-96P af Robert Parker
  • 2 flasker Janzen Beckstoffer Missouri Hopper Cabernet Sauvignon 2014 - 96P af Robert Parker
  • 2 flasker Janzen Beckstoffer To-Kalon Cabernet Sauvignon 2013 - 96P

I den østlige del af Napa Valley, nærmere bestemt i det latterligt smukke område Dutch Henry Canyon, ligger vinmarkerne, der hører til Bacio Divino. Her har Claus og Diane Jantzen ført deres drøm om en familievingård ud i livet … med bjergtagende resultater til følge.

Drømmen tog for alvor fart i de 12 år, hvor Claus i dén grad var med til at gøre Caymustil en af de absolut største og mest anerkendte producenter i Napa Valley. I 1993 tog Claus og Diane så springet og har henrykket vinanmeldere over hele verden lige siden.

Bacio Divino er et familieforetagende med stort F, hvor også den nu voksne søn Kyle er med i alt. Han voksede op med forældrenes wine dinners og kunne nærmest håndtere en proptrækker, før han kunne tale. I dag er han med hele vejen fra at beskære vinstokke til at skabe de forskellige blandinger.

Hovedfokus for Bacio Divino var fra start Cabernet Sauvignon men med tiden har Sangiovese, Syrah og Merlot også fået roller at spille - enten i rene udgaver eller i blandinger. I dag producerer Bacio Divino hele syv forskellige vine … alle fantastiske på deres måde. Du finder dem alle sammen hos os og du kan godt begynde at glæde dig.