Bacio Divino Cabernet Sauvignon 2012

799,00 599,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Bacio Divino 2012 Napa Valley 75CL
95 Robert Parker
93 Wine Enthusiast

Vinen der startede det hele og som stadig er flagskibet. De 90% Cabernet Sauvignon suppleres med 7% Sangiovese og 3% Petit Verdot … og frem kommer en af Napas absolut største vine. Dyb, kraftfuld, masser af krop og samtidig med silkebløde tanniner.

Listen over smagsindtryk sætter nærmest verdensrekord. Solbær, blåbær, læder, mørk chokolade, nellike, røgelse, trækul, salvie og eukalyptus er bare nogle af de noter, som verdens førende anmeldere har nedfældet i begejstring.  

Her har du muligheden for at smage den i endnu en fantastisk årgang for Napa Valley. Men du skal nok være hurtig.

Robert Parker 95P
The 2014 Bacio Divino Proprietary Red is 90% Cabernet Sauvignon and the rest Petit Verdot and Sangiovese sourced from all of the vineyards mentioned for his other wines, plus the Georges III Vineyard in Rutherford. This is a beautiful wine with plenty of blackberry and blueberry fruit, a hint of incense and charcoal, a dense full-bodied mouthfeel, outstanding purity, texture and length. This wine can be drunk now or cellared for another 25+ years.

I den østlige del af Napa Valley, nærmere bestemt i det latterligt smukke område Dutch Henry Canyon, ligger vinmarkerne, der hører til Bacio Divino. Her har Claus og Diane Jantzen ført deres drøm om en familievingård ud i livet … med bjergtagende resultater til følge.

Drømmen tog for alvor fart i de 12 år, hvor Claus i dén grad var med til at gøre Caymustil en af de absolut største og mest anerkendte producenter i Napa Valley. I 1993 tog Claus og Diane så springet og har henrykket vinanmeldere over hele verden lige siden.

Bacio Divino er et familieforetagende med stort F, hvor også den nu voksne søn Kyle er med i alt. Han voksede op med forældrenes wine dinners og kunne nærmest håndtere en proptrækker, før han kunne tale. I dag er han med hele vejen fra at beskære vinstokke til at skabe de forskellige blandinger.

Hovedfokus for Bacio Divino var fra start Cabernet Sauvignon men med tiden har Sangiovese, Syrah og Merlot også fået roller at spille - enten i rene udgaver eller i blandinger. I dag producerer Bacio Divino hele syv forskellige vine … alle fantastiske på deres måde. Du finder dem alle sammen hos os og du kan godt begynde at glæde dig.