Angeline Sauvignon Blanc Reserve, Sonoma County 2018

149,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 100,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4283
149,00 Inkl. moms:
6 4283
149,00 Inkl. moms:
125,00 Inkl. moms:
12 4283
149,00 Inkl. moms:
100,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
USA Hvid California Angeline Vineyards 2018 75CL
90 WineEnthusiast
90 James Suckling

Frisk og sprød Sauvignon Blanc fra nogle af de bedste producenter i Sonoma County. Området er ikke verdens største men byder alligevel på store forskelle i dyrkningsforhold. I denne vin har winemaker Bill Batchelor ladet forskellighederne komme til udtryk og ikke blot baseret vinen på et enkelt sted.

Alle druer er blevet høstet og sorteret i hånden, inden klaserne røg hele i pressen. Fermenteringen er løbende blevet kontrolleret for at få de tropiske noter og noter af citrus og blomster mest muligt frem.

Det er lykkedes til fulde. Når du stikker snuden i glasset, bliver du mødt med frisk citronskal, sprøde grønne æbler, pærer og lækkert citrongræs. Smagen er som håbet til den friske side og gentager mange af duftens noter. Well done!

James Suckling
"A fresh, bright, crisp sauvignon blanc with lemons, pears and green apples. Medium-bodied, clean and focused.Beautiful brightness. Screw cap. Drink now."

Manden bag Angeline Winery er ingen ringere end en af Californiens helt store vin-entreprenører Courtney Benham. Manden har gennem tiden søsat en hel håndfuld af vin-brands alle med stor succes. Eksempelvis genoplivede han et af Californiens helt store navne – Martin Ray - der havde været inaktivt siden 1972. Men Benham købte brandet og gik all in på at give Martin Ray en ny storhedstid, hvilket man må sige, han er lykkedes med.

I 1990 fik han tanken om at skabe langt bedre hverdagsvine fra Californien. Projektet blev til Angeline Winery, hvor han har fået samlet et stærkt hold og skabt tætte relationer til vinbønder, som han ved producerer på det rette høje niveau.

Vinene fra Angeline produceres på Benhams egen super moderne facilitet, som også står for Martin Ray vinene. Bæredygtighed står meget højt på dagsordenen, så der er fuld fokus på solenergi, genanvendelighed og vandforbrug.

Angeline kommer både med røde og hvide hverdagsvine på et imponerende niveau. Konceptet er enkeltdrue-vine, men hvor druerne ofte kommer fra flere forskellige steder i Californien og derfor bidrager med noget forskelligt – intensitet, elegance, blødhed, aroma og smag. De sidste 10 år er det Bill Batchelor, der er winemaker hos Angeline. Man må sige at han er lykkedes med at føre Benhams vision ud i livet på bedste vis. Det er vitterligt hverdagsvine på et nyt og sjovere niveau.