Angeline Monterey County Reserve Chardonnay 2018 75CL

149,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 119,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 1138
149,00 Inkl. moms:
6 1138
149,00 Inkl. moms:
135,00 Inkl. moms:
12 1138
149,00 Inkl. moms:
119,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
USA Hvid California Angeline Winery 2018 75CL

Vingård i hjertet af Sonoma Russian River Valley men samarbejder med vinbønder i følgende områder – Sonoma County- Mendocino – Monterey – Santa Barbara og Paso Robles. Vingården ejes af Courtney Benham som grundlagde Angeline i 1990 for at hæve barren for hverdags vine.

Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder, at Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste folk i branchen.  

“I love the challenge of creating incredible wines that over deliver. That’s where I like to play.”

Winemakeren hedder på tiende år Bill Batchelor og han søger år efter år det optimale glas som udtrykker klassiske Californiske vine - altså vine som opleves tilgængelige og balancerede allerede ved frigivelsen.

Smagenote
Markerne som bliver anvendt til denne vin er fra området Santa Lucia Mountain Range, det er konsekvent køligere på grund af den kølige luft fra Monterey Bay. Tågen der bliver hængende samt en kølig eftermiddagsbrise er med til at man kan høste senere når druernes smag og surhedsgrad er helt ideel. 
30 procent lagres på nye franske egetræsfade i 9 måneder sur lie og undergår malolaktisk gæring får at give den cremede og runde oplevelse.

Boquet af gyldne pærer, tropisk ananas samt fadet er med til understøtte et præg af vanilje som giver en saftig og fuldendt vin.