Angeline California Pinot Noir 2018 75CL

159,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris ved 12 stk. 129,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 4730
159,00 Inkl. moms:
6 4730
159,00 Inkl. moms:
139,00 Inkl. moms:
12 4730
159,00 Inkl. moms:
129,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Angeline Winery 2018 Russian River 75CL
89 WineEnthusiast

Vingård i hjertet af Sonoma Russian River Valley men samarbejder med vinbønder i følgende områder – Sonoma County- Mendocino – Monterey – Santa Barbara og Paso Robles. Vingården ejes af Courtney Benham som grundlagde Angeline i 1990 for at hæve barren for hverdags vine.

Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder, at Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste folk i branchen.  

“I love the challenge of creating incredible wines that over deliver. That’s where I like to play.”

Winemakeren hedder på tiende år Bill Batchelor og han søger år efter år det optimale glas som udtrykker klassiske Californiske vine - altså vine som opleves tilgængelige og balancerede allerede ved frigivelsen.

Smagenote
Når man ikke er forvist til at bruge et enkelt område har man mulighed for at lave en vin med stor mangfoldighed. Her er der brugt druer fra de varmere regioner I Central Coast samt de køligere dale på den nordlige kyst - dette er med til at fremme intens frugt og rig farve.
Druerne afstilkes men bliver ikke knust fordi man ikke ønsker at tanninerne skal blive for voldsomme, gæres I ståltanke, og bagefter for de 9 mdr. på 35 procent ny fransk eg.

Masser af aromaer af friske tranebær, maraschino kirsebær og appelsinskal. Rund og saftig med et touch af toastet eg fra fadet.