Angeline Cabernet Sauvignon, Paso Robles 2016 0,75

169,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 135,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4202
169,00 Inkl. moms:
6 4202
169,00 Inkl. moms:
149,00 Inkl. moms:
12 4202
169,00 Inkl. moms:
135,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California Central Coast Angeline Winery 2016 Paso Robles 75CL

Vingård i hjertet af Sonoma Russian River Valley men samarbejder med vinbønder i følgende områder – Sonoma County- Mendocino – Monterey – Santa Barbara og Paso Robles. Vingården ejes af Courtney Benham som grundlagde Angeline i 1990 for at hæve barren for hverdags vine.

Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder, at Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste folk i branchen.  

“I love the challenge of creating incredible wines that over deliver. That’s where I like to play.”

Winemakeren hedder på tiende år Bill Batchelor og han søger år efter år det optimale glas som udtrykker klassiske Californiske vine - altså vine som opleves tilgængelige og balancerede allerede ved frigivelsen.

Smagenote
Dyrket på den vestlige kant af Paso Robles AVA så disse druer oplever et enestående mikroklima med meget varme dage isom efterfølges af kølige nætter. Udsving på så meget som 50 ° Farenheit er med til at udvikle fed aroma og smag. Der plukkes om natten for at undgå varmen og man sørger hurtig transport til vinifikation så alt er leveret i de tidlige de tidlige morgentimer.

Vinen har skindkontakt i op 10-14 dage efter gæring for yderligere at blødgøre tanniner og udvikle smag og krop før de presses og lagres på 50% nye franske og amerikanske egetræs fade i 18 måneder.

Vinen har en kompleks bouquet af boysenbær, cherry coke og antydning af cedertræ. Frugten og krydderier dominerer ganen.