Angel Champagne Brut NV Magnum

2.995,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Angel Champagne NV 150CL
Denne non-vintage brut champagne er lavet på 51 pct. chardonnay, 37 pct. pinot meunier og 12 pct. pinot noir. Druerne høstes ved håndkraft på nogle af de bedste 1. cru-marker, fortrinsvis i området omkring Montagne de Reims. Champagnen blendes af vin fra den nyeste årgang og vin fra ældre årgange. Den lagres på flaske dybt nede under jorden i specialdesignede kældre.

Efter 30 måneder foretages degorgering - dvs. at gærrester m.m., som er samlet i det øverste af flasken, fjernes. Der tilsættes dosage (sukkerlikør), og vinen lagres yderligere i en periode, inden den frigives.

Gylden vin med blide, bobler. Duft af friske mandler, honningblomst, fersken og vanilje. Frisk og levende i munden med et cremet og elegant præg.

Stefano Zagni, som er ejer af Angel Champagne, har italienske aner. Når han rejste rundt i verden blev han inspireret på eksklusive restauranter, natklubber og diskoteker hvor folk købte masser af dyr champagne....her blev ideen til Angel skabt og målet om at lave den mest eksklusive champagne.Og det skulle både være indhold og indpakning.....

Han arbejder med de bedste producenter i Champagne, primært omkring Montagne de Reims, og indledte et samarbejde med winemaker Patrick d’Aulan. Patricks familie ejede igennem 200 år champagnehuset Piper Heidsieck.

Der produceres i meget små mængder små mængder og tappes på håndlavede flasker med eksklusive tinetiketter som gør disse champagner helt unikke.

Det lykkedes samtdig at få store personligheder som Mariah Carey og Rihanna som ambassadører hvilket ikke gør historien ringere.....