Alto Moncayo Veraton 2018

199,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Distrikt Volume
Spanien Rød Aragon Alto Moncayo 2018 Campo De Borja 75CL

Det er ikke kun i Australien at Chris Ringland slår sine folder. Den modne herre som et par gange er kåret til Australiens bedste winemaker og har leveret flere 100p vine, er ligeledes med på holdet hos Bodegas Alto Moncayo i Campo de Borja i Spanien, som står bag bl.a. Veraton, Aqulion og selve Alto Moncayo vinen.

Regionen Campo de Borja, har det helt rette klime for fuldmodne og saftige Garnacha druer og når vinstokkene samtidigt er ca. 50 år gamle, så er råmaterialet virkeligt godt. Og når ekspertisen fra Chris Ringland så lige kommer ind over, så bliver resultatet bare tæske lækker og uimodståeligt godt.

Vinen er fed, lækker og intens. Lige fra du skænker denne i glasset vælter det op med fuldfede skov- og brombær som gøres med selskab af intens lakrids og lækre krydderier. De amerikanske fade, som Chris Ringland benytter til ca. 40% af produktionen af Veraton, bidrager med svag sødme og vanilje og de franske fade som resten af vinen ligger på, bidrager med rygrad og strengente toner så vinen stadigt holder lidt af sin europæiske profil og ikke bliver for oversøisk i stilen.

Husk dekantering....