Gå til forsiden

Vis produktside for: Veuve Clicquot Brut NV 0,75
Veuve Clicquot Brut NV 0,75



DKK 319,00
Førpris:
DKK 349,00
Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
SPAR 9%
Vis produktside for: Veuve Clicquot Cave Privee Blanc 1990 0,75
Veuve Clicquot Cave Privee Blanc 1990 0,75



DKK 1.495,00
For climate, it is with 1989 that 1990 shows the most similarities. After amild wet winter,the buds opened almost one month early. This exposedthe vineyard to spring frosts which occurred in two waves (on April 5thand April 19th) and affected nearly 12,000 hectares of vines. Floweringtook place in the first half of June, in cool weather, which caused somefruit not to set and led to some millerandage in later sectors. Summerreally set in during July. Although temperatures and rainfall were normal,the sunshine was exceptional. With almost 2,100 hours of sunshine, itbroke the record of the last 30 years! As harvesting time approached, thedegrees increased quickly whereas the acidities were maintained at agood level. Picking began in the second week of September for theChardonnay, and a week later for the Pinot noir and the Pinot meunier.The balance of the musts is remarkable, with an average alcohol contentabove 10,9% and an acidity of 8,1 g/L (eq.H2SO4). Apart from a few ofthe Chardonnay vines affected by botrytis, the quality of the threevarieties is superb and very consistent.

Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
Vis produktside for: Veuve Clicquot Cave Privee Rosé 1989 0,75
Veuve Clicquot Cave Privee Rosé 1989 0,75



DKK 1.395,00
1989 marked the return of the hot, dry vintages, similar to the legendary1945, 1959 and 1964. After very early budding, the vines suffered from acold spell. On 27 April, a severe spring frost hit a large section of theChampagne vineyard. The Vallée de la Marne and the East of theMontagne de Reims suffered enormous damage, whereas the Côte desBlancs remained intact. Overall, thanks to its very advantageous locationin the heart of the best vineyards in Champagne, the House vineyardwas spared. Later on, almost summer conditions set in, allowing the vineto regain its normal cycle. A few cold days, when the vines were in thesensitive flowering period, temporarily clouded our hopes for a goodquality harvest. But these worries soon disappeared as exceptionalweather soon set in and continued for a long time. From mid-June rightup to harvesting, there was a succession of hot sunny days. The firstgrapes, ripened in perfect conditions, were picked on 4 September in ourCôte des Blancs Grands Crus. The Pinots noirs and the Pinots meunierswere left to ripen a few more days before picking, which gave grapes ofperfect quality in an excellent state of health. In the end, an averagedegree of 10,4 % was obtained for the whole of the vineyard while thetotal acidity approached 7,2 g/L

Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
Vis produktside for: Veuve Clicquot Demi-Sec (gaveæske) 0,75
Veuve Clicquot Demi-Sec (gaveæske) 0,75



DKK 359,00
Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
Vis produktside for: Veuve Clicquot La Grande Dame 2006 0,75
Veuve Clicquot La Grande Dame 2006 0,75



DKK 895,00
Senest frigivne årgang af La Grande Dame Veuve Clicquot er 2006
Utvivlsomt et stort år som både kan nydes idag men også har imponerende lagringspotentiale.
Vis produktside for: Veuve Clicquot La Grande Dame Rosé 1995 Magnum
Veuve Clicquot La Grande Dame Rosé 1995 Magnum



DKK 3.995,00
Førpris:
DKK 4.995,00
The crop conditions were excellent, the weather warm and dry weather, which contrasted with a winter cold and frost of May. Their strength and structure are based on the dominant presence of Pinot Noir (64%) harvested in the best vineyards in the mountains of Reims Verzenay, Verzy, Ambonnay, Bouzy, Aÿ. At this intensity is added freshness and delicacy of 36% Chardonnay from the most prestigious crus of the Côte des Blancs: Avize, Mesnil-sur-Oger, Oger. La Grande Dame is always submitted to a long process of maturation: 6 years are necessary to enjoy a glass of champagne so exceptional.COLOR: Golden color with green hues and subtle bubbles.

Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
SPAR 20%
Vis produktside for: Veuve Clicquot Rosé (gaveæske) 0,75
Veuve Clicquot Rosé (gaveæske) 0,75



DKK 413,00
Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
Vis produktside for: Veuve Clicquot Vintage Rich 2002 0,75 (gaveæske)
Veuve Clicquot Vintage Rich 2002 0,75 (gaveæske)



DKK 464,00
Champagne Huset Veuve Clicquot Ponsardin blev grundlagt i 1772 af Phillipe Clicquot.Og det er en af de vigtigste begivenheder i champagnens historie at Francois Clicquot i 1798 giftede sig med Nicole-Barbe Ponsardin. Hun kom fra en særdeles velstående familie i Reims.I 1805 døde Francois Clicquot, der drev vin-, uldhandel- og bankforretinger, men den 27-årige enke besluttede, helt uhørt, til at sætte sig i spidsen for mandens firma, og kaldte sig selve ”veuve Clicquot” (enken Clicquot).Enken fokuserede sin enorme energi og sit enestående forretningstalent på vinproduktionen, og sammen med sin kældermester løste hun et af de største problemer i fremstillingen af champagne.Problemet var, at champagne krævede en sekundær flaskefermentering for at få de karakteristiske bobler frem, men det krævede at der var gærceller i vinflaskerne som kunne fermentere og skabe boblerne.Det betød, at der var mange urenheder i vinen på grund af døde gærceller. Men enken fandt på at sætte flaskerne med bunden nedad i et træbord med huller i (Pupitres), og sørge for at flaskerne jævnligt blev drejet.Det fik de døde gærceller til at samle sig ved proppen, og så blev flaskerne på et tidspunkt vendt, og proppen udskiftet, og samtidig med propskiftet kom urenhederne med ud.Så blev der hældt lidt nyt vin i flasken (dosage), og blev derefter proppet til igen, og dermed var problemet med urenheder løst.Metoden blev første gang brugt i 1816 og fik navnet ”Méthode champenoise”.Det var en af de største revolutioner i fremstillingen af champagne, og selv om enken forsøgte at holde hemmeligheden for sig selv, spredte teknikken sig hurtigt til alle andre champagnehuse, der bruger teknikken den dag i dag.Dog køler man nu flaskehalsen ned inden proppen fjernes, for at være sikker på at alle urenhederne kommer med ud.
Kundeklub - Members Area
FineWines ApS - Nymarksgaard - Fredtoftevej 2 , 2980 Kokkedal - CVR-nr: 27490441 - Telefon: +45 5010 1110 - E-mail: info@finewines.dk
Dankort eDankort Visa MasterCard Maestro JCB